Geleverde prestaties:
  • ads gemaakt
  • omgezet voor klanten
  • emails verzonden
  • merken geholpen

Backpack Flags – Jaar over jaar groei

Met Backpack Flags hebben we het afgelopen jaar tienduizenden vlaggetjes verkocht via social.

Behaalde resultaten

0 %
Omzet groei
0 M+
Impressies
0 jaar
Samenwerking

De uitdaging

Voordat we begonnen met verkocht Backpack Flags vooral via organisch en Google Ads verkeer. De ambitie was er om Backpack Flags groter te maken, maar de route was nog niet helemaal duidelijk. De uitdaging was dus om een extra verkoop kanaal te generen via Meta Ads om de omzet te laten groeien.

De oplossing

Backpack-Flags-Resultaten

We werken inmiddels een jaar samen met Backpack Flags en de omzet is bijna verdrievoudigd in die periode.

Hoe hebben we dat aangepakt?

We zijn begonnen met een het uitrollen van onze Meta Ads strategie, waarop de focus de eerste 2 – 4 weken vooral lag op het testen van advertenties en doelgroepen.

Backpack Flags verkoopt door heel Europa, dus het targeten van de juiste landen was in die eerste 4 weken een belangrijk onderdeel van onze test strategie. Vervolgens hebben we de goedlopende advertenties opgeschaald en verder geoptimaliseerd.

Ondertussen zijn er de nodige aanpassingen aan de website gemaakt om de gemiddelde orderwaarde en conversie ratio te verhogen. En het resultaat mag er wezen, de omzet is bijna verdrievoudigd.

Backpack-Flags-Resultaten

Dit heeft geresulteerd in…

0 %
Omzet groei
0 M+
Impressies
0 'en
Vlaggetjes verkocht
0 jaar
Samenwerking

Plan een kennismaking in met Marnix

Keertje kennismaken om te kijken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Kies een tijd in de agenda van Marnix.

Vos Marketing is gespecialiseerd in het helpen groeien van ecommerce merken. We weten precies hoe we een passende strategie voor jouw merk moeten opstellen én hoe we die succesvol uitvoeren.

We onderscheiden ons door de basis bij de inhoud (echt goede marketing) te leggen, in plaats van alleen te weten op welke knoppen we moeten drukken. Dat is een probleem waar veel ecommerce merken tegenaan lopen bij andere bureaus. 

Wij zorgen voor zowel strategie als uitvoering. Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met de Meta Ads of Email Marketing van je bedrijf.

Wel belangrijk: de kans op succesvolle samenwerking is het grootst als we ook daadwerkelijk samenwerken (duh). 

Antwoord op praktische vragen en de vrijheid om ons werk goed te doen zijn een must. Strategische input en inzichten vanuit jouw kant zijn een bonus!

We hebben ongeveer 2-3 weken nodig om ons voor te bereiden op een succesvolle samenwerking. 

Afhankelijk van hoeveel onboardings we gepland hebben kunnen we dus binnen 2-6 weken online zijn met nieuwe advertenties en email flows. 

Als marketingpartner kan je van ons sturing en initiatief verwachten. We zijn altijd snel bereikbaar, updaten je wekelijks over de resultaten en spreken je maandelijks om de strategie door te nemen. 

Daarnaast stellen we een passend “performance” model voor, waardoor goede resultaten in jouw én in ons voordeel zijn. 

Een proactieve partner dus in plaats van een passief paar handjes.