Case

Verdubbeling van de omzet binnen 90 dagen voor Bellobox

Door de inzet van Facebook Ads en Content Creatie

Video content die verkoopt via Facebook Ads

Facebook Ads
Content Creatie
Dit merk was in de afgelopen 2 jaar voornamelijk organisch gegroeid. Na de start van onze samenwerking hebben we binnen 90 dagen de maand omzet weten te verdubbelen!

Dit hebben we gedaan

Op het moment van starten was er nog geen sterke basis met Facebook Ads. Het eerste doel was om winstgevende campagnes op te zetten die opgeschaald kunnen worden. 

De eerste advertenties gingen binnen 3 dagen nadat de 'go' was gegeven live, om het maximale uit dierendag te halen. Snel geschakeld dus om dit actie moment niet te missen!

Met het TOS (Test, Optimaliseer, Schaal) framework van Vos Marketing lukte het om binnen korte tijd serieus resultaat neer te zetten.

Door in de test fase voornamelijk in te zetten op het optimaliseren van de content staat er nu een sterke basis waarmee we verder kunnen groeien. 

De cijfers liegen niet

3
Maanden aan de slag
2x
Omzet verdubbeling
4,5
Return on Ad Spend

De resultaten

Binnen 90 dagen een verdubbeling van de omzet! Een resultaat om je poten vingers bij af te likken. Door een nieuwe, consistente stroom van bestellingen via Social Ads is er nu meer inzicht in de groei voor komende jaren.

Ben jij benieuwd wat we voor jou merk kunnen beteken? Plan een gratis advies gesprek in door op de knop hieronder te klikken.

Klaar voor groei?

Klik op de knop hieronder en neem contact op!
crossmenu