Hi! Wij zijn Vos Marketing

We houden van ecommerce bedrijven met een duidelijke visie en sterke ambitie om te groeien. Die helpen we sinds 2019 om next level te gaan met Paid Social, Website Optimalisatie en Content Creatie. 
onze missie

Groei partner voor ambitieuze merken

Vos Marketing is in 2019 opgericht met het idee een goede agency ook een partner is om mee te groeien. We kijken niet alleen naar de kanalen die we beheren in een vacuum, maar zorgen liever dat het complete plaatje past binnen jouw bedrijf.

Het laatste jaar zijn we daarnaast ook steeds meer services aan het oppakken om de hele klantreis - van advertentie, naar converterende webshop, naar retentie via email - te optimaliseren.
REMOTE - maar niet helemaal

Remote team, fysieke locatie

Ons team werkt voornamelijk remote, maar je kan ons ook gewoon fysiek bezoeken. We hebben een kantoorruimte in Capelle aan den Ijssel, kom gerust langs voor een kopje koffie! We werken verder altijd online. Dat betekent geen fluff, maar gewoon focus op het groeien van bedrijven!

Ontmoet het team

Met een hecht team van 4 online marketing specialisten helpen we meer dan 20 ecommerce bedrijven dagelijks met het behalen van hun doelen

Marnix Vos

eigenaar | strateeg
Marnix is de eigenaar van Vos Marketing. Hij ontwikkelt de strategie die we voor onze ecommerce partners inzetten en ondersteunt het team.

Joost van Putten

Media buyer | Ecommerce
Joost is media buyer bij Vos Marketing. Joost kan helemaal in de huid van de klant kruipen en kan sterke marketing invalshoeken verzinnen voor een product.

Tess Klijn

graphic designer
Tess is de graphisch designer bij Vos Marketing. Met super sterke foto en video bewerkingsvaardigheden zorgt ze ervoor dat alle advertenties er pico bello uitzien!

Calvin Liem

Email Marketeer | Copywriter
Calvin is een tovenaar met woorden. Samen met zijn technische kennis op het gebied van email marketing zorgt Calvin voor hoge retentie bij onze partners.

Ben jij dit?

OPEN ROL
Misschien ben jij wel de volgende specialist die het team komt versterken. Bekijk eens onze vacatures pagina en help ecommerce bedrijven met groeien. 

Deze bedrijven gingen je voor

Klaar voor groei?

Klik op de knop hieronder en neem contact op!
crossmenu