Geleverde prestaties:
  • ads gemaakt
  • omgezet voor klanten
  • emails verzonden
  • merken geholpen

Bellobox – Agressieve groei in 2 jaar

In 2 jaar tijd is Bellobox gegroeid van startup met product market fit naar marktleider in Nederland.

Behaalde resultaten

0 %
ROAS stijging
0 %
CPA Daling
0 %
Omzetstijging

De uitdaging

Voordat we begonnen met de samenwerking was Bellobox vooral organisch gegroeid. Dat ging goed, maar niet snel genoeg. Het probleem was dat er geen stabiele stroom van nieuwe klanten was waarop Bellobox kon door bouwen. Daarnaast was de retentie strategie van Bellobox ook nog niet doorontwikkeld. Dat betekent dat nieuwe klanten niet snel of vaak genoeg terug kwamen.

De oplossing

Bellobox-Case-Pagina

In de eerste 90 dagen hadden we de omzet voor dit merk al verdubbeld. Een jaar later was de omzet nog eens verdrievoudigd.

Hoe hebben we dat aangepakt?

We zijn begonnen met een het uitrollen van onze Meta Ads strategie, waardoor Bellobox elke maand op een stabiele stroom van nieuwe klanten kon rekenen. Daarin speelt het maken van organische uitziende en conversie gerichte advertenties een grote rol. Weekelijks produceren we nieuwe advertenties voor Bellobox waardoor ze snel en stabiel kunnen groeien.

Ondertussen hebben we ook de email marketing strategie verder uitgerold. Dat zorgt voor 30% – 40% van de maandelijkse omzet en duizenden nieuwe email adressen elke maand. Een resultaat om je poten bij af te likken.

Bellobox-Case-Pagina

Dit heeft geresulteerd in…

0 %
Groei in omzet
0 M+
Impressies
0 %
Omzet uit email
0
Jaar samenwerking

Plan een kennismaking in met Marnix

Keertje kennismaken om te kijken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Kies een tijd in de agenda van Marnix.

Vos Marketing is gespecialiseerd in het helpen groeien van ecommerce merken. We weten precies hoe we een passende strategie voor jouw merk moeten opstellen én hoe we die succesvol uitvoeren.

We onderscheiden ons door de basis bij de inhoud (echt goede marketing) te leggen, in plaats van alleen te weten op welke knoppen we moeten drukken. Dat is een probleem waar veel ecommerce merken tegenaan lopen bij andere bureaus. 

Wij zorgen voor zowel strategie als uitvoering. Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met de Meta Ads of Email Marketing van je bedrijf.

Wel belangrijk: de kans op succesvolle samenwerking is het grootst als we ook daadwerkelijk samenwerken (duh). 

Antwoord op praktische vragen en de vrijheid om ons werk goed te doen zijn een must. Strategische input en inzichten vanuit jouw kant zijn een bonus!

We hebben ongeveer 2-3 weken nodig om ons voor te bereiden op een succesvolle samenwerking. 

Afhankelijk van hoeveel onboardings we gepland hebben kunnen we dus binnen 2-6 weken online zijn met nieuwe advertenties en email flows. 

Als marketingpartner kan je van ons sturing en initiatief verwachten. We zijn altijd snel bereikbaar, updaten je wekelijks over de resultaten en spreken je maandelijks om de strategie door te nemen. 

Daarnaast stellen we een passend “performance” model voor, waardoor goede resultaten in jouw én in ons voordeel zijn. 

Een proactieve partner dus in plaats van een passief paar handjes.