Geleverde prestaties:
  • ads gemaakt
  • omgezet voor klanten
  • emails verzonden
  • merken geholpen

MyPetFrame – Vanaf nul naar miljoenen bedrijf

Samen met de 2 ervaren eigenaren hebben we dit concept vanaf nul groot gebracht in Nederland

Behaalde resultaten

0 M+
Omzet
0 M+
Impressies
0 + jaar
Samenwerking

De uitdaging

Dit compleet nieuwe concept moest in de markt gezet worden. Er waren nog geen volgers, nog geen klanten en nog geen data. We moesten dus content strategie ontwikkelen voor Meta Ads, slimme advertenties inzetten en email marketing uitrollen. De doelstelling was om binnen no time een plek in de Nederlandse huisdieren markt te veroveren.

De oplossing

MyPetFrame-Results

Nu bijna 3 jaar verder is MyPetFrame de grootste aanbieder van gepersonaliseerde huisdieren posters in Nederland & Belgie.

Hoe hebben we dat aangepakt?

Door een mix van unieke advertenties en een agressief advertentie beleid hadden we binnen no time een plekje veroverd tussen de concurrentie. Pakkende video content die organisch overkomt was hiervoor de sleutel tot succes. Niet te gelikt dus, gewoon foto en video content die door klanten gemaakt is.

Vooral de feestdagen aan het einde van het jaar zijn belangrijk voor MyPetFrame. Door maanden van te voren voor te bereiden kunnen we in die periode gigantische omzet pieken draaien.

MyPetFrame-Results

Dit heeft geresulteerd in…

0 M+
Omzet
0 M+
Impressies
0 %
Omzet uit email
0 jaar
Samenwerking

Plan een kennismaking in met Marnix

Keertje kennismaken om te kijken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Kies een tijd in de agenda van Marnix.

Vos Marketing is gespecialiseerd in het helpen groeien van ecommerce merken. We weten precies hoe we een passende strategie voor jouw merk moeten opstellen én hoe we die succesvol uitvoeren.

We onderscheiden ons door de basis bij de inhoud (echt goede marketing) te leggen, in plaats van alleen te weten op welke knoppen we moeten drukken. Dat is een probleem waar veel ecommerce merken tegenaan lopen bij andere bureaus. 

Wij zorgen voor zowel strategie als uitvoering. Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met de Meta Ads of Email Marketing van je bedrijf.

Wel belangrijk: de kans op succesvolle samenwerking is het grootst als we ook daadwerkelijk samenwerken (duh). 

Antwoord op praktische vragen en de vrijheid om ons werk goed te doen zijn een must. Strategische input en inzichten vanuit jouw kant zijn een bonus!

We hebben ongeveer 2-3 weken nodig om ons voor te bereiden op een succesvolle samenwerking. 

Afhankelijk van hoeveel onboardings we gepland hebben kunnen we dus binnen 2-6 weken online zijn met nieuwe advertenties en email flows. 

Als marketingpartner kan je van ons sturing en initiatief verwachten. We zijn altijd snel bereikbaar, updaten je wekelijks over de resultaten en spreken je maandelijks om de strategie door te nemen. 

Daarnaast stellen we een passend “performance” model voor, waardoor goede resultaten in jouw én in ons voordeel zijn. 

Een proactieve partner dus in plaats van een passief paar handjes.