Geleverde prestaties:
  • ads gemaakt
  • omgezet voor klanten
  • emails verzonden
  • merken geholpen

Diensten

Je ecommece bedrijf explosief laten groeien vereist expertise. We kiezen daarom voor specialisme in een kleine selectie diensten. 

Van strategie tot uitvoering - wij regelen het

Als marketing partner stellen we de strategie voor je op én voeren we hem vlekkeloos uit.

Van emailteksten die voor een stortvloed aan herhaalaankopen zorgen tot video ads op social die de aandacht grijpen, wij regelen het. 

Hier zijn we goed in als ecommerce groei bureau

Meta Ads

Dit is hét kanaal om op grote schaal nieuwe klanten aan te winnen voor je ecommerce merk. Een vereiste voor merken die snel willen groeien.

TikTok Ads

‘The new kid on the block”, het ideale platform als je wil opschalen na Meta Ads. Vergis je niet, ook jouw doelgroep is hier aanwezig.

Conversie optimalisatie

Je investeert tienduizenden euro’s in paid ads, maar je website converteert nog niet optimaal. Dat lossen we op met ons CRO advies. Hier stijgen je conversie en gemiddelde orderwaarde.

Landingspagina’s

Koud verkeer converteren ging nog nooit zo makkelijk! We bouwen landingspagina’s die van ijskoud verkeer, gloeiendhete klanten maken. 

(User Generated) Content creatie

Social Ads zonder content creatie is als een ferrari zonder benzine. Wij bedenken en ontwikkelen advertenties die de aandacht pakken op social en zorgen voor een stroom aan nieuwe klanten.

Email marketing

Goede emailmarketing zorgt voor klantbinding en een voorspelbare stroom aan herhaalaankopen. Wij zorgen ervoor dat klanten fan blijven en keer op keer terugkomen om te bestellen. 

Plan een kennismaking in met Marnix

Keertje kennismaken om te kijken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Kies een tijd in de agenda van Marnix.

Vos Marketing is gespecialiseerd in het helpen groeien van ecommerce merken. We weten precies hoe we een passende strategie voor jouw merk moeten opstellen én hoe we die succesvol uitvoeren.

We onderscheiden ons door de basis bij de inhoud (echt goede marketing) te leggen, in plaats van alleen te weten op welke knoppen we moeten drukken. Dat is een probleem waar veel ecommerce merken tegenaan lopen bij andere bureaus. 

Wij zorgen voor zowel strategie als uitvoering. Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met de Meta Ads of Email Marketing van je bedrijf.

Wel belangrijk: de kans op succesvolle samenwerking is het grootst als we ook daadwerkelijk samenwerken (duh). 

Antwoord op praktische vragen en de vrijheid om ons werk goed te doen zijn een must. Strategische input en inzichten vanuit jouw kant zijn een bonus!

We hebben ongeveer 2-3 weken nodig om ons voor te bereiden op een succesvolle samenwerking. 

Afhankelijk van hoeveel onboardings we gepland hebben kunnen we dus binnen 2-6 weken online zijn met nieuwe advertenties en email flows. 

Als marketingpartner kan je van ons sturing en initiatief verwachten. We zijn altijd snel bereikbaar, updaten je wekelijks over de resultaten en spreken je maandelijks om de strategie door te nemen. 

Daarnaast stellen we een passend “performance” model voor, waardoor goede resultaten in jouw én in ons voordeel zijn. 

Een proactieve partner dus in plaats van een passief paar handjes.