Geleverde prestaties:
  • ads gemaakt
  • omgezet voor klanten
  • emails verzonden
  • merken geholpen

Haarshop – Effectief adverteren op Meta Ads

Voor Haarshop hebben we in 3 maanden tijd hun Meta Ads resultaten compleet omgegooid.

Behaalde resultaten

0 x
ROAS stijging
0 %
CPA Daling
0 x
Omzetstijging

De uitdaging

Haarshop spendeerde zelf een kleine €10.000 in de maand aan advertenties. Die advertenties sloegen helaas niet goed aan en leverde slecht €4.000 in extra omzet om. Aan ons de taak om de account structuur, content strategie en campagne structuur te verbeteren zodat het budget beter ingezet kon worden.

De oplossing

Haarshop-Results

Binnen 3 maanden tijd is Meta van een kanaal dat alleen maar geld kost, omgetoverd naar een kanaal dat structureel geld oplevert.

Hoe hebben we dat aangepakt?

Er draaiden veel statische product foto’s met droge advertentie teksten, daar kwam weinig response op. Dit zagen we ook terug in de hoge Cost per Click (CPC).

We zijn in samenwerking met Haarshop meer in gaan zetten op User Generated Content (UGC) en hebben alle advertentie teksten herschreven zodat ze beter passen op social.

Daarnaast is de account structuur compleet omgegooid en krijgen potentiele klanten nu de juiste boodschap op het juiste moment. Het resultaat is dat er met hetzelfde advertentie budget opeens €60.000 terugkwam in de maand, in plaats van €4.000. Een geweldige stap dus voor dit merk!

Haarshop-Results

Dit heeft geresulteerd in…

0 %
ROAS Groei
0 M+
Impressies
0 +
Extra maandelijkse omzet
0 jaar
Samenwerking

Plan een kennismaking in met Marnix

Keertje kennismaken om te kijken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Kies een tijd in de agenda van Marnix.

Vos Marketing is gespecialiseerd in het helpen groeien van ecommerce merken. We weten precies hoe we een passende strategie voor jouw merk moeten opstellen én hoe we die succesvol uitvoeren.

We onderscheiden ons door de basis bij de inhoud (echt goede marketing) te leggen, in plaats van alleen te weten op welke knoppen we moeten drukken. Dat is een probleem waar veel ecommerce merken tegenaan lopen bij andere bureaus. 

Wij zorgen voor zowel strategie als uitvoering. Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met de Meta Ads of Email Marketing van je bedrijf.

Wel belangrijk: de kans op succesvolle samenwerking is het grootst als we ook daadwerkelijk samenwerken (duh). 

Antwoord op praktische vragen en de vrijheid om ons werk goed te doen zijn een must. Strategische input en inzichten vanuit jouw kant zijn een bonus!

We hebben ongeveer 2-3 weken nodig om ons voor te bereiden op een succesvolle samenwerking. 

Afhankelijk van hoeveel onboardings we gepland hebben kunnen we dus binnen 2-6 weken online zijn met nieuwe advertenties en email flows. 

Als marketingpartner kan je van ons sturing en initiatief verwachten. We zijn altijd snel bereikbaar, updaten je wekelijks over de resultaten en spreken je maandelijks om de strategie door te nemen. 

Daarnaast stellen we een passend “performance” model voor, waardoor goede resultaten in jouw én in ons voordeel zijn. 

Een proactieve partner dus in plaats van een passief paar handjes.